TERCERA CAT. ROCA BORRÀS CAPPONT 56/81 @cbbellpuig .

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la tercera derrota d’aquesta temporada en caure a casa contra el 9Muntanya CB Bellpuig en un partit que va començar força de cara pels visitants.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT 9 MUNTANYA CB BELLPUIG

DATA DEL PARTIT 13-10-2019   TERCERA CAT.

SOLE 12

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la tercera derrota d’aquesta temporada en caure a casa contra el 9Muntanya CB Bellpuig en un partit que va començar força de cara pels visitants, que van sortir a imposar el seu ritme i el seu físic tan dominant. Així doncs, el primer quart s’acaba 12-23.

Durant el segon quart, els de casa van augmentar la intensitat defensiva i van igualar el ritme imposat pels de taronja, així que es va veure un quart molt competit, arribant a la mitja part 28-40.

A la represa, els de Bellpuig van sortir molt endollats, convertint tres cistelles de 3 i aconseguint un parcial d’11-0 en 5 minuts per acabar de trencar el partit.

Tot i això, els del barri de Cappont no van perdre la cara al partit i van aconseguir igualar el parcial en el darrer quart per acabar el partit 56-81.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.