CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL. ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 40/62 @CESantNicolau

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la tercera derrota de la temporada després de caure a casa davant del CE Sant Nicolau 1 en un partit que va començar força igualat i així ho va demostrar el marcador en finalitzar el primer quart, que reflexava un 12-16 pels visitants.

SARRATE, P 1

Durant el segon quart, els de gris es van relaxar 2 minuts en defensa i el rival ho va aprofitar per obrir una petita escletxa i arribar a la mitja part 28-37.

A la represa, els del barri de Cappont van tenir molts dubtes per trobar opcions clares de cara a cistella però la defensa va tornar a ser la del primer quart i això va fer que el període fos el menys anotador dels quatre.

En el darrer i últim quart els visitants van saber mantenir la distància generada durant els tres primers períodes per acabar enduent-se el partit.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.