AITOR LÓPEZ 9 HADJ 4
JORDÀ BELLET 2
ORIOL BUIXADERA 1
SOULOU SEYDI

Els de gris es plantaven imbatuts a la tercera jornada de la lliga contra el CB Binefar, equip que venia de perdre a casa contra un bon CB Balaguer. No obstant aquestes dades no arribaven a significar ni determinar res en un partit que s’havia de jugar.

El partit començava amb anades i tornades, tots dos sortien bastant ficats en atac i arribaven al final del primer quart amb un resultat de 17-17. A partir d’aquí els de verd van començar a prendre la iniciativa en el marcador, mantenint sempre una distància de 4-6 punts que els de Lleida no aconseguien reduir. Així doncs, s’arribava a la mitja part amb un resultat de 31-36.

A la represa els de gris aconseguien aproximar-se una mica més en l’electrònic, però una sèrie de desencerts en defensa evitava la sorpresa. Ja a l’últim quart del partit, al qual s’entrava amb un 42-50, no van poder fer res contra una bona actuació dels jugadors verds que s’emportaven el partit per un favorable 49-59.

S’ha d’aprendre de molts dels errors comesos en cada partit, treballant i avançant sempre com a equip per poder oferir un bon rendiment col·lectiu. Encara queda molta temporada per endavant i per tant molt marge de millora.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.