TERCERA CAT. CENAX ALMACELLES A 76/60 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la segona derrota seguida en caure en la seva visita a Almacelles en un partit que va començar dominant els visitants.

EQUIP LOCAL CENAX ALMACELLES A
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT

DATA DEL PARTIT 06-10-2019   TERCERA CAT.

GARCES GOMEZ

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la segona derrota seguida en caure en la seva visita a Almacelles en un partit que va començar dominant els visitants amb un parcial de 7-16 durant els primers minuts de partit gràcies a una intensa defensa i una ràpida sortida en transició, però ràpidament els de casa van entrar en dinàmica de partit i el període va acabar 17-18.

El segon quart va estar marcat per la igualtat i així ho va reflectir el marcador en arribar a la mitja part, 30-31 pels de Cappont.

A la represa, als de gris els va costar trobar opcions clares de cara a cistella, i durant aquests 10 minuts els d’Almacelles van aprofitar per agafar una important renda al marcador i marxar 56-39 en acabar el període.

Durant l’últim període, els de Cappont no van baixar els braços i van realitzar un darrer quart molt sòlid per marxar amb bones sensacions tot i la derrota.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.