JÚNIOR MASC. @CBPardinyes 65/39 ROCA BORRÀS CAPPONT.

Derrota del júnior del Roca Borràs Cappont a la pista del CB Pardinyes-Lleida Groc per 65 a 39.

EQUIP LOCAL CB PARDINYES LLEIDA GROC
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT

DATA DEL PARTIT 6-10-2019   JÚNIOR MASC.

VIDAL 5 TOMÀS

Derrota del júnior del Roca Borràs Cappont a la pista del CB Pardinyes-Lleida Groc per 65 a 39. Els del barri de Cappont no han tingut cap opció d’endur-se el partit després de fer una primera meitat molt dolenta, desapareguts en defensa, no trobant-se en atac i perdonant 14 tirs lliures. Acumulant una diferencia de 22 punts al descans. Al tercer i darrer quart, els de Cappont van donar una imatge lleugerament diferent, pujant les línies defensives, sent més seriosos al rebot defensiu i aprofitant les transicions ofensives. Ja era massa tard per recuperar la diferència de punts i els de Pardinyes ho tenien tot de cara, jugant sense presa i còmodes gràcies al marcador.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.