TERCERA CAT. ROCA BORRÀS CAPPONT 41/60 TALLER GERALE CEP VALLFOGONA.

El ROCA BORRÀS CAPPONT debuta aquesta temporada sumant la primera derrota en caure a casa contra el Taller Gerale CEP Vallfogona.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT TALLER GERALE CEP VALLFOGONA

DATA DEL PARTIT 29-09-2019   TERCERA CAT.

GOMEZ 2 BLANCH 10

El ROCA BORRÀS CAPPONT debuta aquesta temporada sumant la primera derrota en caure a casa contra el Taller Gerale CEP Vallfogona en un partit que va començar dominant els locals 7-2 durant els primers minuts de partit però ràpidament els de negre van poder-ho capgirar. Als de casa els va costar trobar opcions clares de cara a cistella, i durant el segon quart els de la Noguera van aprofitar-ho per marxar del marcador.

S’arribava a la mitja part 15-39.

A la represa els de casa van endurir el nivell defensiu i es van emportar el parcial 14-6.

Tot i això, els de Vallfogona no van vacil·lar i van saber mantenir la distancia per sumar la primera victòria.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.