JORDÀ BELLET 4 CAPDEVILA
JORDI GUERRERO 5
SOULOU SEYDI 2
FERRAN PASTOR

Els del barri de cappont inauguraven la temporada a casa seua contra el CEP Térmens. Els grisos van sortir amb moltes ganes i una elevada intensitat a totes dues bandes del camp, però l’encert no els acabava d’acompanyar. Així doncs el primer quart dels vuit a jugar, acabaria amb un 7-2 favorable als locals. Diferència que en el segon quart s’ampliaria gràcies a l’encert que els hi havia faltat a la sortida del partit. Tot i l’amplia diferència en el marcador, els visitants van seguir amb la seua lluita particular, aconseguint millorar a mesura que avançava el partit.

El partit va acabar amb un resultat de 61-11 favorable als de cappont, que sobretot durant la primera part del partit van mostrar el caràcter que els hi va fer falta durant les fases de nivell.

Cal felicitar tots dos equips i motivar-los a seguir treballant durant totes les setmanes, la temporada és molt llarga i no ha fet res més que començar. Les millores estan per vindre, ànims!

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.