TERCERA CAT. ROCA BORRÀS CAPPONT 71/84 100% NATURAL ELS MONJOS BC B.

El ROCA BORRÀS CAPPONT inicia l’eliminatòria per la permanència amb derrota a casa.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT 100% NATURAL ELS MONJOS BC B

DATA DEL PARTIT 26-05-2019   TERCERA CAT.

CHAVALES 20

El ROCA BORRÀS CAPPONT inicia l’eliminatòria per la permanència amb derrota a casa desprès de caure en front el 100% Natural els Monjos BC en un partit que va començar força igualat i que no va ser fins al final del 2n quart quan els visitants van agafar un avantatge de 10 punts per arribar al descans gràcies a una defensa molt sòlida i un gran percentatge des de la línia de tres.

A la represa, els de casa van permetre segones i terceres opcions al rival que no les va desaprofitar per mantenir pràcticament durant tota la segona part aquest avantatge de 10-14 punts i endur-se el primer partit de l’eliminatòria.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.