JÚNIOR NIV. A. BARBERIA ALBERT CB BELLPUIG 75/47 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT cau en la final disputada a Bellpuig davant l’amfitrió en un partit que va començar molt de cara pels locals que amb un parcial de 19-0 en cinc minuts van deixar pràcticament sentenciat el partit.

SALCEDO 5

El ROCA BORRÀS CAPPONT cau en la final disputada a Bellpuig davant l’amfitrió en un partit que va començar molt de cara pels locals que amb un parcial de 19-0 en cinc minuts van deixar pràcticament sentenciat el partit. Els de gris, després d’aquest inici no van perdre l’esperança i van seguir lluitant, arribant a la mitja part 45-24.

A la represa, als de Cappont els costava trobar opcions clares de cara a cistella i els de taronja ho van aprofitar per  acabar de sentenciar el partit amb un parcial de 17-10 que posava el 62-34 al marcador.

El darrer període va ser un tràmit,i finalment el CB Bellpuig es va endur la final.

Tot i no obtenir el premi final, felicitar a l’equip per la gran temporada realitzada.