JÚNIOR NIV. A. ROCA BORRÀS CAPPONT 71/68  HOTEL TERRADETS CB TREMP.

El ROCA BORRÀS CAPPONT accedia a la final de la competició després de derrotar a la pròrroga a l’Hotel Terradets CB Tremp en un partit d’infart que es va decidir en els darrers instants.

SALCEDO 20 SORIA 2

Aquest, començava força bé pels de vermell, que encadenaven un parcial de 6-0 per portar la capdavantera al marcador, però ràpidament els de Cappont van reaccionar i van tornar la igualtat al marcador. Durant el segon quart els de Tremp van castigar cada error comès pels de gris i van aconseguir arribar a la mitja part 24-30.

A la represa, van ser els de gris els qui van imposar el seu ritme i van poder arribar al darrer període pel davant (45-43), moment en que la igualtat i les alternances al marcador van ser-hi presents fins arribar a la darrera possessió de partit, en que un jugador del Tremp va anotar dos tirs lliures i va forçar la pròrroga.

En aquesta, el Roca Borras Cappont va saber jugar amb el cap fred i els va permetre guanyar el partit i poder disputar la final.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.