JÚNIOR NIV. A. ROCA BORRÀS CAPPONT 45/43 MAZANA GRUPO EMPRESARIAL B .

El ROCA BORRÀS CAPPONT accedeix a la final a quatre després de superar l’eliminatòria de quarts de final davant d’un combatent Mazana Grupo Empresarial B en un partit de tornada d’infart.

MARCO

Aquest començava força bé per els de casa que arrencaven 8-2 durant els primers compassos del matx, però ràpidament els visitants van entrar al partit i van capgirar el resultat per acabar el primer quart 8-11 al davant.

Durant el segon es va mantenir la igualtat, bones defenses i atacs sense massa idees feien que s’arribés a la mitja part 18-19.

A la represa, els de Binéfar van sortir més concentrats i van castigar tots els errors comesos pels locals per obrir una escletxa de 9 punts i entrar al darrer quart 30-39.

En aquest moment va ser quan els de gris van augmentar la intensitat defensiva i poc a poc van anar retallant distàncies fins a empatar el partit en els darrers minuts de joc. Finalment els de Cappont van saber jugar amb el resultat i es van emportar aquesta eliminatòria tant competida.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.