JÚNIOR NIV. A. MAZANA GRUPO EMPRESARIAL B 58/60 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT s’endú l’anada de quarts de final per un ajustat 58-60 a la pista del Mazana Grupo Empresarial B en un partit d’infart.

ALBAS SALCEDO 19

Aquest va començar força de cara pels visitants, que van sortir molt concentrats i amb les idees clares. Un parcial de 2-9 en els primers compassos del partit feien pensar que els de Lleida tindrien un partit plàcid però no va ser així. Els de casa van saber reaccionar i van acabar el quart 12-13.

Durant el segon, els locals van seguir apretant i es van aconseguir posar pel davant, però els lleidatans es van mantenir ferms i es va arribar a la mitja part 26-30.

A la represa, una gran defensa dels locals acompanyada d’un bon encert davant, els va permetre guanyar el parcial 20-9 i arribar al darrer quart 46-39 manant al marcador.

Nomes començar el període, els de casa anotaven 2 triples i una cistella de 2 per aconseguir la major renda del partit (54-39), però en aquest moment els de gris van tirar de casta i de mica en mica es van anar apropant al rival fins a sobrepassar-lo durant el darrer minut de partit i portar l’eliminatòria cap a Cappont amb un average favorable de 2 punts.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.