MINI MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 51/77 CN TÀRREGA BLAU.

El Mini Gris de Cappont disputava aquest cap de setmana l’últim partit de la temporada a casa, contra el CN Tàrrega Blau.

 

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
EQUIP VISITANT CN TÀRREGA BLAU
       
DATA DEL PARTIT 12-05-2019   MINI MASC.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 10 15 17 9 51
CN TÀRREGA BLAU 24 12 21 20 77

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS CN TÀRREGA BLAU
FRANCESCO DI CARLO AIGUADÉ 13
SOULOU SEYDI 6 SEGUÍ 4
MARTÍ MESTRES 4 PERELLÓ 9
DAVID CARRERA SETÓ
AITOR LÒPEZ 7 BERTRAN 10
ORIOL BUIXADERA 2 SOLÉ 8
JORDI GUERRERO 4 VYVAL 10
JON DIAZ TERUEL
JORDÀ BELLET 5 HANSON 16
KEVIN FERNANDEZ 13    
GENÍS GAY 10    
MICHAEL MOFUNANYA    

 

El Mini Gris de Cappont disputava aquest cap de setmana l’últim partit de la temporada a casa, contra el CN Tàrrega Blau. Tots dos equips arribaven al partit amb moltes ganes de competir i treure un bon resultat d’aquest per tal de poder disputar la final a quatre. Tot i aquesta ambició per part de tots dos, només un es va poder emportar la victòria i aproximar-se a aquesta.

L’inici del partit va demostrar aquest fet, tots dos equips sortien a una alta intensitat que no acabava de deixar clar un dominador en el període. Això canviaria al segon quart, en el que els visitants feien el seu millor parcial (2-15) del partit i deixaven tocats als jugadors de cappont, que tot i aquest cop dur seguirien lluitant fins un 7è període en el que tornarien a rebre un altre parcial difícil de pair (4-12).

El targarins s’allunyaven en l’electrònic i convertien en quasi impossible la remuntada en l’últim període del partit, que acabava amb un resultat de 51-77 favorable als de blau.

 

El cap de setmana vinent es decideixen totes les posicions en la classificació per la final a quatre, els de gris s’enfronten al CB Mollerussa i els targarins visiten al Torrefarrera. Desitgem tota la sort del món a tots dos equips.

CAPPONT GRIS - CN TÀRREGA.jpeg

 

 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Guarda el enlace permanente.