TERCERA CAT. ROCA BORRÀS CAPPONT 52/57 CB ALPICAT B.

El ROCA BORRÀS CAPPONT tanca la lliga amb derrota després de caure a casa en front el CB Alpicat B en un partit que va estar marcat per la igualtat fins al final.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT CB ALPICAT B

DATA DEL PARTIT 05-05-2019   TERCERA CAT.

RINCON 7

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles que va acabar afavorint als visitants que van tancar el quart amb un parell de cistelles de 3 que els ficaven per davant 13-16.

Durant el segon quart, ambdós equips van millorar prestacions, es va veure un bon bàsquet amb anades i tornades constants. S’arribava a la mitja part 35-36 pels d’Alpicat.

A la represa, les defenses es van imposar als atacs. Un quart escarransit de 8-8 feia que s’arribés al darrer període 43-44 amb el partit ben obert.

El partit va seguir molt igualat fins al darrer minut, moment que els visitants es van mostrar molt seriosos, i que van saber jugar amb més cap que els de casa.

Amb aquesta derrota, els de Cappont acaben la lliga amb 7 victòries i 17 derrotes.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.