DAGO 6 RIGHELE 18
PUIG,J. 5 SALA
BARRULL 1
RIUS 14

Un partit que va començar molt igualat, i cap equip aconseguia obrir escletxa ni marcar el seu ritme, només un triple a l’últim segon de quart feia que els locals manessin per tres punts al finalitzar el primer període. A la represa els de casa van enfortir la defensa, i van poder obrir una petita distància al descans 29-22. La segon part va ser pels visitants, que en 6 minuts van capgirar el marcador. Però els de vermell van reaccionar i es van tornar a col·locar per davant per iniciar el quart període (40-35). En l’últim quart, el Sicoris va oblidar la defensa, i els visitants anotaven amb facilitat, mentre que als de casa els costava molt. Al final, diversos errors dels locals, feia que els de Torà s’emportessin la victòria per 54-59.

El proper partit del Sicoris serà a vida o mort, ja que la victòria dona accés als quarts de final de la categoria.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.