SÈNIOR A MAS. CB PEÑA FRAGATINA B 41/70 SICORIS BLANC

Nova derrota del Sicoris Blanc que es va veure superat per la intensitat local des del primer minut.

MARC FARRÉ 5 D. AGUSTIN 7

Tot i això un bon segon parcial (18-9 a favor dels visitants) va deixar el partit força igualat al descans.

La represa va seguir com el primer quart on els locals controlaven el ritme del partit i no deixaven imposar el seu als visitants. El darrer quart va tornar a ser més igualat però la manca de canvis pels visitants al haver anat 6 a jugar va fer que acabessin desfets.

Malgrat el resultat els de Sicoris no van deixar mai de lluitar i no van abaixar els braços.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.