YASSIN LIMANI GALÁN 12
IKER LÓPEZ SUBARROCA 3
CLAUDIA RUANO 2 LOZANO 2
BRUNO CANTOS

El partit ha començat amb un intercanvi de cistelles en el primer quart arribant al final amb un resultat de 9-7. No obstant en el segon quart hem perdut una barbaritat de pilotes per fer mals passes i no aixecar el cap abans de botar. El guió s’ha repetit en els dos següents períodes. S’ha arribat a la mitja part amb un resultat de 18-24.

A la mitja part ens hem tornat a posar en el partit i hem sortit molt concentrats. Hem reduït la distància gràcies a les bones defenses i bones decisions en atac que ens han permès anotar fàcil.

S’ha arribat a l’últim període amb el marcador empatat. Nosaltres hem donat la millor versió però un triple des de gairebé mig camp per taulell ens ha deixat fora de partit. Tot i això hem lluitat fins al final com un gran equip.

Orgullosos de la temporada del nostre premini que ha demostrat la millora de tots i totes en la segona volta de la lliga.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, PREMINI. Guarda el enlace permanente.