JÚNIOR NIV. A. BC MORABANC ANDORRA B 58/63 ROCA BORRÀS CAPPONT

El ROCA BORRAS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar aquesta vegada al BC MORABANC ANDORRA B en un partit igualat fins al darrer moment.

SALCEDO 18

El ROCA BORRAS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar aquesta vegada al BC MORABANC ANDORRA B en un partit igualat fins al darrer moment. El matx va començar força favorable per als de casa, molt encertats davant aconseguint 5 triples al primer quart per començar manant al marcador 16-12.

La igualtat va regnar durant el segon quart, i no va ser fins al tercer quan els de gris van endurir la defensa, van recuperar pilotes i van poder córrer al contraatac. Això els va servir per arribar al darrer període 38-46, i tot i els esforços dels locals per remuntar el partit, els de Cappont van saber gestionar la renda i endur-se el partit.

Amb aquesta victòria, l’equip de Cappont es jugarà ser el líder del grup en la darrera jornada que es disputarà en front el CB Bellpuig.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.