JORDÀ BELLET 25 ROSELL 6
KEVIN FERNANDEZ 25 BRUGAL 6
GENÍS GAY 13
MICHAEL MOFUNANYA 0

Després de dos setmanes aturats, els de cappont tornaven a jugar a casa. En aquesta onzena jornada de lliga s’enfrontaven al Torrons Vicens Força Lleida CE B. El partit començava de cara per als locals que aconseguien anotar un parell de cistelles fàcils que els col·locaven per davant en el marcador, però un seguit d’errors provocaria que els visitants anotessin fàcil i prenguessin avantatge en el marcador. En el segon període l’encert es tornava a decantar molt més cap als de gris que amb un parcial de 17-8 marxaven de 7 punts en l’electrònic.

El tercer període tornaria a estar de cara dels de negre, que gràcies a una bona pressió defensiva a tota la pista que provocava varies pèrdues dels de cappont, aconseguien un parcial de 10-16. No obstant, els de gris aconseguirien mantenir l’avantatge en el marcador en arribar al descans després d’empatar el quart període 13-13. S’arribava a la mitja part amb un resultat molt ajustat (47-46).

A la represa els locals van tornar a fluixejar i encaixaven un 7-10 en contra que maquillarien amb la millor versió mostrada en els dos següents períodes en els que el joc combinatiu i vistós els permetria uns parcials de 17-8 i 16-10, fet que els feia arribar a l’últim període amb una diferència de 13 punts. Diferència que es veuria totalment reduïda després del desastrós últim quart, en el que els de gris no van ser capaços de frenar l’atac visitant que es va aproximar molt en el marcador i va tenir opcions fins els segons finals. El partit finalitzava 90-86 favorable als del barri de cappont.

Felicitar tots dos equips pel partit i encoratjar-los a seguir entrenant com fins ara per poder trobar-se de nou a la final a quatre.