BARRULL 5
RIUS 8
TORN
PUIG, O. 11

Un partit que inicialment va estar molt igualat. Defensivament cap dels dos equips aconseguia imposar-se, el que feia que l’intercanvi de cistelles fos constant, al final del primer quart, els locals guanyaven per 4 punts. En el segon període la tònica va ser la inversa, cap dels dos equips anotava amb facilitat, i un escàs parcial de 10-3, feia que a la mitja part s’arribés amb el marcador de 32-21. En la segona part, cap dels dos equips va ser capaç de ser millor que l’altre, així que la diferència es va mantenir fins al final, arribant al marcador de 60-47.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.