JÚNIOR NIV. A. ROCA BORRÀS CAPPONT 67/57 MAZANA GRUPO EMPRESARIAL B.

El ROCA BORRÀS CAPPONT segueix invicte a casa després de derrotar aquesta vegada al Mazana Grupo Empresarial B en un partit que va començar molt de cara pels de Binéfar.

SALCEDO 20

El ROCA BORRÀS CAPPONT segueix invicte a casa després de derrotar aquesta vegada al Mazana Grupo Empresarial B en un partit que va començar molt de cara pels de Binéfar. Els visitants van sortir molt encertats i amb ganes de portar el ritme de partit i així ho van demostrar al primer quart, manant al marcador 14-25.

El segon quart va seguir amb la mateixa dinàmica, els de casa no es sentien còmodes a pista i tenien certes dificultats per trobar opcions clares de cara a cistella, i els visitants ho van aprofitar per arribar a la mitja part 23-40.

A la represa, els de gris van augmentar la intensitat defensiva i un parcial de 14-0 els tornava a posar al partit, però els de Binefar no es van fer enrere i desprès d’uns minuts de moltes imprecisions van tornar a encistellar i el partit es va posar d’allò més interessant.

S’arribava al darrer quart 45-50, i els de Cappont seguien apretant per remuntar, i després de pràcticament tres triples consecutius aconseguien capgirar el resultat. Una vegada fet, els locals van saber jugar amb cap i sang freda i van aconseguir una gran victòria.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.