TERCERA CAT. ROCA BORRÀS CAPPONT 69/81 CB CERVERA MOBEL LINEA NEGRE.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota al caure aquesta vegada davant el CB Cervera Mobel Linea Negre en un partit que va començar molt de cara pels visitants, que van sortir molt forts amb un parcial de 0-10 en quatre minuts.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT CB CERVERA MOBEL LINEA NEGRE

DATA DEL PARTIT 07-04-2019   TERCERA CAT.

SALCEDO, O 6 SOLE 32

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota al caure aquesta vegada davant el CB Cervera Mobel Linea Negre en un partit que va començar molt de cara pels visitants, que van sortir molt forts amb un parcial de 0-10 en quatre minuts. A partir d’aquí els de casa sembla que van entrar al partit i van començar a trobar opcions clares de cara cistella per posar el 19-26 al finalitzar el primer quart.

Durant el segon quart els de Cervera van intentar marxar del marcador a base de llançaments des de la llarga distancia i així ho van fer per col·locar el 33-47 de la mitja part.

A la represa, els de gris van intentar retallar distàncies al marcador amb un gran inici de quart, però els visitants es van mostrar molt ferms darrera.

S’arribava al darrer quart 52-60, i els de gris fent un molt bon treball darrera es van arribar a col·locar 66-70, moment en que els visitants van demostrar la seva superioritat física sota els taulers per finalment sentenciar el partit 69-81.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.