SÈNIOR MASC. CENG MOBLES LLOBET 70/86 SICORIS VERMELL

Tercera victòria consecutiva del Sicoris Vermell en un partit d’alts i baixos dels visitants.

JORNADA: 22 CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC.

SAULA

El partit va començar molt de cara pel Sicoris, que va ser capaç d’obrir escletxa des de l´’inici gràcies a una bona defensa i transicions ràpides que es visitants no podien parar. Al final del primer quart la diferència ja era de 17 punts. Aquesta distància la van anar mantenint fins al descans. Però al tercer quart els locals van reduir fins a 8 punts. En aquest moment els nois que vestien de blanc van tornar a obrir escletxa de 18 punts, i van anar mantenint distància fins al resultat final de 70-86.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.