SÈNIOR MASC. SICORIS VERMELL 75/51 CB BORGES GARRIGUES B.

Victòria del Sicoris Vermell tot i el partit gris que van realitzar els de vermell.

JORNADA: 21 CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC.

PUIG, O. 4

Inici igualat, on els locals seguien el ritme dels nois de Borges. Intercanvi de cistelles en els primers 20 minuts, on al descans s’arribava amb el resultat de 30-29. A la represa, els nois de Sicoris van ser capaços de posar el seu ritme a la meitat del tercer període, fins a la meitat de l’últim. Un ritme alt en atac amb transicions ràpides i una defensa intensa que feia que els visitants els hi costés anotar. Amb aquests bons minuts, els de vermell es posaven 30 punts per sobre, que finalment van acabar amb 24 amb el resultat final de 75-51.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.