JÚNIOR NIV. A. ROCA BORRÀS CAPPONT 60/46 CB BALAGUER

El ROCA BORRÀS CAPPONT segueix invicte aquesta segona volta desprès de derrotar al CB Balaguer en un partit que va estar igualat fins al final.

SALUD DE SANCHA

Els visitants van sortir més concentrats que els de casa, i amb una gran defensa van generar molts dubtes a l’atac local. Després d’un primer quart favorable als de vermell 10-14, els de gris es van ficar les piles i gràcies a una gran defensa van aconseguir un parcial de 13-0 per remuntar el partit i posar-se per davant. Tot i això, els de la Noguera no van baixar els braços i no van permetre que els locals marxessin del marcador.

D’aquesta manera s’arribava 28-24 a la mitja part.

A la represa els de Balaguer van sortir molt fort i van tornar a capgirar el marcador fins a col·locar el 35-39, moment en que els de casa van obrir els ulls i van endurir la defensa, van poder recuperar pilotes i córrer al contraatac, aconseguint un parcial de 10-0 per arribar al darrer quart 45-39.

Finalment els locals van saber mantenir la distància i sentenciar el partit cap als minuts finals.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.