JÚNIOR NIV. A. ILERDAUTO NISSAN PARDINYES LLEIDA NEGRE. 50/70 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar a domicili al Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida Negre en un partit que va estar marcat pel gran inici dels de gris.

BARTA 4 SALCEDO 12

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar a domicili al Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida Negre en un partit que va estar marcat pel gran inici dels de gris. Aquests van sortir amb una gran intensitat darrera i amb ganes de córrer davant, i així ho van fer notar durant el primer quart. El parcial va ser de 9-19 pels visitants.

Durant el segon quart els de Cappont van desconnectar i van començar a permetre segones i terceres opcions que el rival va aprofitar per anotar. Es va arribar a la mitja part 30-34 pels de gris.

A la represa, els de Cappont van tornar a augmentar el ritme i van fer un bon parcial d’inici però els de casa van saber respondre i es va arribar al darrer període 42-51.

Durant aquest últim quart, els de gris van anar augmentant la renda favorable fins a col·locar el 50-70 final.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.