MINI MASC. CB SERÒS 62/46 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

Aquest cap de setmana els de cappont visitaven la pista del líders, anaven amb ganes de demostrar que volen i es mereixen estar a la final a quatre.

MICHAEL MOFUNANYA

El partit començava amb una alta intensitat i ritme per part de tots dos equips, que aconseguien anotar cistelles en possessions estàtiques, que convertien en una pressió a tota pista asfixiant per al rival. Els dos primers períodes acabaven amb un parcial de 21-17 favorable als locals.

El tercer quart s’iniciava de cara per als de gris que creien amb la victòria i es sentien còmodes a la pista, dominant la majoria de rebots i efectuant un parell de transicions ofensives amb èxit. No obstant, al quart període es donaria la volta a la truita i els de Seròs dominarien aquest quart en el que els de cappont no aconseguien superar la pressió defensiva dels locals. D’aquest manera s’arribava a la mitja part amb un resultat de 39-27.

La represa es tornava a pintar de gris, que després de firmar un parell de recuperacions i una defensa consistent s’aproximaven al marcador. Tot i que aquest bon quart es veia afectat pel següent en el que els visitants s’emportaven un parcial de 13-4 en contra que allunyava als de Seròs en l’electrònic.

En els dos següents quarts el partit tornarien a la igualtat entre ambdós equips, en que cadascú tenia les seues anades i tornades, amb moltes transicions ofensives fàcils fallades i un resultat baix en el marcador que no reflectia el bon joc mostrat a pista per part de tots dos equips.

Felicitar tots dos equips pel bon bàsquet ofert i animar als de casa a seguir treballant com ho han fet fins ara, l’esforç setmanal es plasma a la pista el dia del partit.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Guarda el enlace permanente.