CADET MAS. BALAGUER 72/22 SICORIS.

Derrota del Sicoris en la visita a la pista del líder Balaguer. Els nois de lleida van voler competir el partit contra el líder invicte del seu grup.

XAVI TAMARIT 3 SOLANS 15

Derrota del Sicoris en la visita a la pista del líder Balaguer. Els nois de lleida van voler competir el partit contra el líder invicte del seu grup, el Balaguer però no va voler cap mena de sorpresa i tot i la igualtat inicial, poc a poc la superioritat física dels locals va començar a marcar les diferències. Gràcies a una gran defensa,  amb el pas dels minuts l’efectivitat dels visitants va anar diluintse fent només 4 punts en tota la segona part. Deixant el marcador tancat en 72-22

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.