TORN 3 LEYVA
PUIG, O. 17 MARTIN 5
    VILLAR
    SALAS

Un partit que va començar travat en atac pels de casa, tot i fer una bona defensa i deixar als visitants amb 13 punts al final del primer quart, en atac costava i només en sumaven 11. En el segon període, la defensa va ser millor i els de Torrefarrera només van anotar 9 punts, i en atac, van trobar millors situacions i van capgirar el marcador al descans (25-22). En el tercer quart, els de vermell van trencar el partit, un ritme ofensiu molt alt, feia que els visitants en prou feines el poguessin seguir, d’aquesta forma els de casa iniciaven l’últim quart amb 12 punts d’avantatge. L’últim període va seguir la mateixa tònica, i amb un gran nombre d’encert, els nois de Sicoris aconseguien emportar-se la victòria pel resultat final de 71-45.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.