SÈNIOR A MASC. SICORIS BLANC 52/73 SEDIS SIDECO.

Gran partit dels nois de Lleida que van aconseguir estar a l’altura d’un rival que els hi havia posat les coses molt difícils a la primera ronda.

A. GALABERT 7

El partit va estar molt igualat durant els primers 25 minuts, però a les acaballes del tercer quart els visitants van tenir una marxa més que els va permetre endur-se acabar el quart amb un parcial de 11-0 per deixar el partit fora de l’abast dels locals.

Tot i això, els de vermell no es van rendir i van seguir lluitant tot el partit demostrant que no son el mateix equip que a la primera volta.

Malgrat la derrota, els de Sicoris segueixen millorant dia a dia.