JÚNIOR NIV. A. ROCA BORRÀS CAPPONT 72/50 AG GROUP A.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la divuitena victòria d’aquesta temporada al derrotar al AG Group A en un partit que va estar força igualat fins a la meitat del tercer quart.

SALCEDO 25

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la divuitena victòria d’aquesta temporada al derrotar al AG Group A en un partit que va estar força igualat fins a la meitat del tercer quart. Els de gris intentaven obrir una escletxa al marcador però ràpidament els visitants responien. D’aquesta manera s’arribava 34-29 al descans.

A la represa els de Binefar van sortir molt forts i van poder capgirar el marcador fins a col·locar el 35-37, moment en que els de casa van obrir els ulls i van endurir la defensa, van poder recuperar pilotes i córrer al contraatac, aconseguint un parcial de 22-0 per arribar al darrer quart 57-37 amb el partit ben encarrilat.

Finalment els locals van saber mantenir la distància i es van endur l’encontre per 72-50.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.