MINI MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 98/74 B.C. ALMENAR.

Després d’una jornada de descans els de cappont tornaven a jugar a casa donant pas a la segona volta de la lliga, contra el BC Almenar.

MICHAEL MOFUNANYA

El partit començava amb un aire diferent a aquell que es va disputar a la primera jornada de la segona fase en la que regnaven els nervis al cos dels del barri de cappont. Tots dos equips sortien a una alta intensitat a ambdues bandes de pista i aconseguien anotar fàcilment en algunes ocasions.

Aquesta intensitat i encert es veia reduïda en el 3r període en el que els de gris no aconseguien trobar la cistella amb facilitat per la bona defensa dels visitants, que s’emportaven el quart per un favorable 9-16. No obstant aquesta tònica positiva dels d’Almenar es veia contrarestada per la bona sortida en el 4rt període per part dels locals que aconseguien agafar una bona diferència en l’electrònic (50-40).

A la represa els de gris tornaven a sortir tal i com havien arribat a la mitja part, un parell de recuperacions en camp ofensiu i l’encert exterior els donava una mica més d’avantatge. El següent període però, seria el pitjor en diferència dels locals que no podien superar la línia defensiva dels visitants que han arribat a tallar moltes passades i a recuperar pilotes que acabaven amb una cistella fàcil.

Els dos últims quart tornarien a estar de part dels del barri que gràcies als ànims de l’afició i de tot l’equip aconseguien uns parcials de 11-5 i 16-4 que sentenciaven el partit i els hi donaven la victòria.

Felicitar tots dos equips per l’observable millora de la primera jornada fins ara, encoratjant-los a continuar entrenant com ho han estat fent fins ara. A més de mostrar una actitud positiva i continuada durant tot el partit.