JÚNIOR NIV. A. CB PEÑA FRAGATINA 42/53 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar a domicili al CB Peña Fragatina en un partit que va estar marcat pel gran inici dels de gris.

ENRECH 11 SALCEDO 11

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar a domicili al CB Peña Fragatina en un partit que va estar marcat pel gran inici dels de gris. Aquests van sortir amb una gran intensitat darrera i amb ganes de córrer davant, i així ho van fer notar durant el primer quart. El parcial va ser de 4-16 pels visitants.

Durant el segon quart els de Cappont van seguir defensant a un alt nivell però van començar a permetre segones i terceres opcions que el rival va aprofitar per anotar. Es va arribar a la mitja part 16-32 pels de gris.

A la represa es va veure un joc més igualat, amb anades i tornades constants. S’arribava al darrer període 30-45, moment en que els visitants es van relaxar i els de casa ho van aprofitar per retallar distancies i col·locar el 42-53 final.