SÈNIOR MASC. CB ALPICAT C 73/67 SICORIS VERMELL.

Un partit marcat per la igualtat en tot el partit entre els dos equips. En la primera part es van imposar els atacs, on els dos equips trobaven cistella amb relativa facilitat.

JORNADA: 19 CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC.

FIGUEROLA

Nova derrota del Sicoris Vermell, aquest cop en la visita a l’Alpicat C.

Un partit marcat per la igualtat en tot el partit entre els dos equips. En la primera part es van imposar els atacs, on els dos equips trobaven cistella amb relativa facilitat, i això ho reflectia el marcador al descans amb el resultat de 40-38. A la represa, els locals van obrir una escletxa de 8 punts, però un parcial de 0-14 per als visitants capgirava el marcador i feia que iniciessin l’últim quart amb avantatge. En l’últim període els nois d’Alpicat van controlar millor el partit i van seleccionar millor els atacs en els últims minuts, la qual cosa feia que es posessin per davant fins al final del partit i emportar-se’l pel resultat final de 73-67.

El balanç el Sicoris Vermell desprès d’aquesta derrota és de 10-8 i s’allunya de les primeres posicions de la classificació.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.