SÈNIOR A MASC. GERB BÀSQUET 75/62 SÍCORIS BLANC .

Partit molt igualat en el qual els dos equips van tenir un gran ritme defensiu durant tot el partit.

A. DIJUAN 4

El primer quart va començar amb un parcial de 8-0 pels locals que els visitants van saber igualar remuntar. Durant la primera meitat cap dels dos equips aconseguia allunyar-se en el marcador i s’arribava a la mitja part amb un 32-31.

La segona meitat va començar de la mateixa manera, els dos equips defensaven fort i ningú prenia el control del partit, arribant al darrer període amb un avantatge mínim pels locals 51-50. El darrer quart tot va canviar, als visitants els va vèncer l’esforç que havien fet tot el partit i no van ser capaços de mantenir el ritme.

Malgrat la derrota el Sicoris recupera jugadors que havien estat lesionats i encara el tram final de la temporada amb ganes i bones sensacions.