JÚNIOR. ROCA BORRÀS CAPPONT 100/98HOTEL TERRADETS CB TREMP.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria, aquesta vegada contra el CB Tremp en un partit que va estar molt igualat de principi a fi.

SALCEDO 41 SORIA 6

El matx va començar molt de cara pels visitants, van sortir molt concentrats darrera i amb ganes de córrer al contraatac davant i d’aquesta manera el primer quart va acabar 13-20.

Durant el segon quart, els de gris que havien tingut problemes per anotar van trobar opcions clares de cara cistella i van començar a oferir un joc molt més fluid.

A la represa, el marcador era de 29-33. Una gran defensa durant el tercer quart va permetre als de casa empatar el partit i arribar al darrer quart amb opcions de victòria.

Durant el darrer, la igualtat va seguir manant al marcador, tant que es va arribar a la pròrroga. I per desfer aquesta igualtat es van necessitar tres temps extres per a trobar un vencedor, que en aquest cas va ser el Roca Borras-Cappont.