TERCERA CAT. SMA BORGES-GARRIGUES 41/53 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la tercera victòria d’aquesta segona volta al derrotar a domicili al SMA Borges-Garrigues en un partit que va començar força igualat.

EQUIP LOCAL SMA BORGES-GARRIGUES
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT

DATA DEL PARTIT 09-03-2019   TERCERA CAT.

MILLAN

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la tercera victòria d’aquesta segona volta al derrotar a domicili al SMA Borges-Garrigues en un partit que va començar força igualat. Els visitants van sortir més concentrats a pista i van començar manant a l’electrònic 14-18 al primer quart.

Al segon període ambdós equips van endurir la defensa i els equips van disminuir percentatges, arribant a la mitja part 21-29.

A la represa els de gris van sortir molt posats, amb una defensa molt intensa i castigant cada error que cometien els locals. El quart va ser de 8-16 i s’arribava al darrer període 29-45.

En aquest punt, els de Cappont es van mantenir forts darrera, sense permetre segones opcions al rival i d’aquesta manera es van el matx.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.