JÚNIOR NIV. A. CB PONTS 41/55 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar a domicili al CB Ponts en un partit que va estar força igualat de principi a fi.

SALCEDO 25

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar a domicili al CB Ponts en un partit que va estar força igualat de principi a fi. Durant el primer quart semblava que els visitants volien imposar el seu ritme però els de casa no es volien quedar enrere. Al segon quart, els de gris van millorar percentatges i van obrir una petita escletxa de 10 punts, 20-30.

A la represa es va seguir amb la mateixa tònica de la primera, els de Cappont buscaven marxar del marcador i sentenciar el partit però els de casa van aguantar a bon ritme fins al final.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.