SÈNIOR MASC. SICORIS VERMELL 83/72 CB VIYEFRUIT ALCARRÀS B.

Segona victòria consecutiva del Sicoris Vermell en un partit on els atacs es van imposar a les defenses.

JORNADA: 18 CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC.

PUIG, O. 4

Un partit que començava amb un ritme frenètic on els dos equips tenien alts encerts en el percentatge de tir, això ho reflectia al marcador, on els locals van poder obrir escletxa, amb un 29-18 al finalitzar el primer període. En el segon quart, aquests percentatges van baixar, però els locals van aprofitar per augmentar una mica més la diferència al descans amb el marcador de 45-31. La segona meitat va ser més igualada, però els visitants no aconseguien reduir la diferència que portaven els de vermell. Al finalitzar el tercer quart, els de Sicoris manaven per 12 punts, una diferència que es va augmentar fins als 20 a l’inici del definitiu període. Els d’Alcarràs no es van rendir, i amb unes bones defenses van aconseguir reduir el desavantatge fins als 8 punts, però un 2+1 a falta de 8 segons augmentava al diferència a 11 i deixava el resultat final de 83-72.

Victòria amb un bon joc dels nois del Sicoris Vermell, que a part de la victòria també s’emporten l’averaix particular amb l’Alcarràs.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.