MINI MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 73/49 CB MOLLERUSSA.

Aquest cap de setmana es tornava a reprendre la lliga després d’una jornada de descans dedicada al carnaval.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
EQUIP VISITANT CB MOLLERUSSA
       
DATA DEL PARTIT 10-03-2019   MINI MASC.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 19 15 19 20 73
CB MOLLERUSSA 8 10 10 21 49

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS CB MOLLERUSSA
FRANCESCO DI CARLO 6 CANTERO 2
SOULOU SEYDI 2 BALP 3
MARTÍ MESTRES 9 CUBERES 6
DAVID CARRERA 7 BALCELLS 12
AITOR LÒPEZ 4 PEDROSA 2
ORIOL BUIXADERA BALLESPÍ
JORDI GUERRERO 8 SOLÉ 4
JON DIAZ 2 SERRA 2
JORDÀ BELLET 8 VALL 3
KEVIN FERNANDEZ 13 PAREENIE 8
GENÍS GAY 11 COLELL 3
MICHAEL MOFUNANYA 3 BOUHNID 4
       

 

Aquest cap de setmana es tornava a reprendre la lliga després d’una jornada de descans dedicada al carnaval. En aquesta setena jornada els del barri de cappont rebien al CB Mollerussa.

El partit començava de cara per als de de gris que aconseguir agafar un bon avantatge en el marcador (11-2) gràcies a l’elevada intensitat i pressió defensiva en camp ofensiu, que permetia anotar i també fallar cistelles fàcils.

A partir d’aquí la diferència de punts en els pròxims quarts no arribaria a ser tant amplia. Els visitants pujaven el nivell de joc i començaven aposar les coses difícils als locals que en algunes accions de la primera part es van arribar a veure superats pels contrincants. El marcador arribava a la mitja part amb un resultat de 34-18 favorable als del barri de cappont.

A la represa els de gris tornaven a sortir tal i com ho havien fet al primer període, alguna que altra recuperació i l’encert posava els hi posava l’electrònic encara més de cara. El 6è i 7è període també es pintaven de gris, gràcies a un parell de bones accions individuals i de jugades de combinació en contraatac dels seus jugadors. No obstant, acabarien perdent el 8è quart per (7-10) degut a una considerable disminució de la intensitat.

Felicitats tots dos equips i encoratjar als de cappont a seguir per aquest camí, aprenent que s’ha d’estar concentrat en qualsevol instant del partit sigui quin sigui el resultat.

CAPPONT GRIS - CB MOLLERUSSA.jpeg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Guarda el enlace permanente.