SÈNIOR MASC. J/17. CB TORREGROSSA 57/64 SICORIS VERMELL.

El Sicoris Vermell aconsegueix la primera victòria de la tercera volta, desprès de tres derrotes consecutives.

JORNADA: 17 CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC.

PUIG, O. 7

El partit va estar marcat per la irregularitat dels visitants, que amb minuts de bon joc i intensitat aconseguien dominar el partit. Un mal inici permetia als de casa començar manant al partit, però uns minuts bons dels de vermell feia que al descans s’arribés amb el marcador igualat. En el tercer quart els dos equips van estar a la par, però els de groc aconseguien iniciar l’últim quart un punt per sobre. En l’últim període, un parcial de 11-19, feia que els nois de Sicoris s’emportessin el partit i sumessin la primera victòria de la segona volta.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.