SÈNIOR MASC. SICORIS VERMELL 59/75 MANIPULATS ESCRIBÀ C.B. BELLPUIG B.

Tercera derrota consecutiva del Sicoris Vermell, aquest cop contra el Bellpuig B.

JORNADA: 16 CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC.

PUIG, O. 7

Un partit que es va iniciar amb un intercanvi de cistelles, on els visitants van obrir una escletxa de 7 punts, però que ràpidament va ser reduïda a l’empat a 18 al final del primer quart. En el segon període, els de casa no van estar gens encertats en atac, i només van anotar 3 punts en tot el període, la qual cosa els de taronja van aprofitar per agafar una diferència de 12 punts al descans. A la represa, els locals no van tornar al partit, i tot i anotar amb més facilitat, la tendra defensa feia que els de fora encara augmentessin més la distància. En l’últim quart, els de vermell van millorar la imatge, i desprès d’anar 22 punts per sota, es van col·locar a 12. Finalment, la victòria va ser visitant pel resultat final de 59-75.