JÚNIOR NIV. A. ROCA BORRÀS CAPPONT 67/57 DENTFERMA CB ALPICAT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria, aquesta vegada contra el CB Alpicat en un partit que va estar molt igualat però que els de casa van saber controlar de principi a fi.

SALCEDO 17 MARTINEZ 13

El matx va començar molt de cara pels locals, van sortir molt concentrats darrera i amb ganes de córrer al contraatac davant i d’aquesta manera el primer quart va acabar 21-11.

L’inici del segon quart va ser com el primer, els de gris es van arribar a posar 31-13 però els de vermell no es van ficar nerviosos i van començar a desplegar un bon joc col·lectiu.

A la represa, el marcador era de 35-23, una renda que els de Cappont van saber mantenir durant tan el 3r quart com en el darrer per acabar amb el 67-57 final.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.