TERCERA CAT. CB CASTELLET 71/65 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT torna a la senda de la derrota al caure a la pista del CB Castellet en un partit en que els locals van sortir molt forts i van començar amb un parcial de 12-0 en pocs minuts.

EQUIP LOCAL CB CASTELLET
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT

DATA DEL PARTIT 24-02-2019   TERCERA CAT.

GONZALEZ

Tot i això, els de gris van reaccionar i gràcies a una gran defensa els hi van tornar el parcial per acabar el primer quart 14-20.

El inici del segon període va ser igual que el primer. Els de casa van aconseguir un altre parcial dominant sobretot sota els taulers però com al principi, els de Lleida van saber respondre i no es van desenganxar del partit. S’arribava a la mitja part amb empat a 31 punts.

A la represa, els de Cappont van començar a tenir dificultats per anotar gràcies a la bona defensa local, fent que s’arribés al darrer quart 50-44.

En aquest últim, els de gris van intentar retallar distàncies per arribar a un final ajustat, però finalment els de casa no van vacil·lar i es van endur la victòria.