CC SÈNIOR A MASCULÍ. SICORIS BLANC 52/61 LLAR VIDA CB SECA SANT PERE.

El partit va començar bé pels nois de vermell, amb força encert a la cistella i una defensa intensa al darrera van arribar a la mitja part dos punts per davant al marcador.

Nova derrota del Sicoris Blanc.

Al tercer quart però, els visitants van pujar la intensitat i van aconseguir un parcial de 10-20 per arribar 8 punts per damunt al marcador. Tot i que el darrer quart va estar més igualat, els visitants només van haver de mantenir la renda que havien tret a l’inici del segon període per endur-se la victòria.

Malgrat la derrota el Sicoris segueix mostrant un creixement constant setmana rere setmana, aquest cop deixant a 61 punts un equip que el hi havia fet més de 100 a la primera volta.

L’equip ha de seguir treballant en la defensa i els resultats positius ja aniran arribant.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.