YASSIN LIMANI 8 BUCIUMAN
IKER LÓPEZ ARMENGOL 6
CLAUDIA RUANO 4 FORNS
BRUNO CANTOS

Els nostres han jugat un dels millors partits de la temporada pel que fa a joc en equip. En aquest partit s’ha vist que si movem la pilota, sempre s’acaba trobant un company lliure per a poder anotar fàcil.

Els dos equips han sortit a la pista molt concentrats, recuperant pilotes i corrent al contraatac.

S’ha arribat a la mitja part amb un resultat de 32-27.

No obstant, al començament de la segona part hem sortit adormits i gens encertats de cara cistella, provocant que l’equip rival ens remuntés i, fins i tot s’ha col·locat amb una avantatge de 5 punts.

El 7è quart hem sortit amb dubtes, però un triple ha canviat la tònica del quart. Ens ho hem tornat a creure i hem aconseguit un parcial de 9-0.

L’últim quart ha continuat amb la mateixa bona dinàmica, menys en l’últim minut que ens hem despistat i ens han anotat 7 punts consecutiu.

Molt bon partit dels nostres, a seguir treballant!

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, PREMINI. Guarda el enlace permanente.