TERCERA CAT. ROCA BORRÀS CAPPONT 81/51 GUAJA AVENTURES CB TREMP.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la quarta victòria de la temporada al derrotar al CB Tremp en un partit que va estar marcat pel bon inici dels locals.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT GUAJA AVENTURES CB TREMP

DATA DEL PARTIT 17-02-2019   TERCERA CAT.

SALCEDO, O 7

Aquests van sortir molt posats darrera i amb ganes de córrer davant, i així va ser durant el primer període. El bon encert, feia que el resultat fos de 24-12 al acabar el primer quart.

Al segon, els de vermell es van sentir més còmodes. Els de gris permetien segones i terceres opcions, i això va fer que els de Tremp s’enduguessin el parcial 18-19. D’aquesta manera s’arribava a la mitja part 42-31 pels de casa.

A la represa, la igualtat del segon quart es va mantenir, però ambdós equips van disminuir percentatges. S’entrava al darrer quart 52-41, i va ser llavors quan els del barri de Cappont van apretar. Una gran defensa acompanyada de transicions ràpides i efectivitat des de la llarga distància feien que els de gris s’escapessin finalment del marcador fins a col·locar el 81-51 final.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.