SÈNIOR MASC. BAC AGRAMUNT 75/59 SÍOCORIS VERMELL.

Un partit que va començar de cara per als visitants. Van sortir dominant el rebot i podent realitzar ràpides transicions que l’equip de casa no aconseguia aturar.

JORNADA: 16 CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC.

PUIG, O. 7

Segona derrota en dos partits de la segona volta per al Sicoris Vermell.

Un partit que va començar de cara per als visitants. Van sortir dominant el rebot i podent realitzar ràpides transicions que l’equip de casa no aconseguia aturar. També, quan no es podia corre el camp, els de vermell generaven a través del joc col·lectiu, arribant així a tenir una màxima diferència de 10 punts als últims minuts del primer període. En el segon quart, aquesta diferència es va mantenir fins a la meitat del període, quan un parcial de 12-2 capgirava l’electrònic al descans (32-31). En la segona meitat els de casa van dominar, i els de vermell van deixar de fer bé allò que els hi havia donat avantatge en els primers minuts. Alts i baixos dels dos equips feia arribar a l’últim quart amb tot obert, però un mal últim període dels nois de Lleida feia que la victòria es quedés a Agramunt pel resultat final de 75-59.

Amb aquesta derrota el Sicoris Vermell perd una mica de terreny respecte als primers classificats. En la següent jornada rebran al Bellpuig, segon classificat de la lliga.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.