TERCERA CAT. CB MOLLERUSSA B 51/54 ROCA BORRÀS CAPPONT .

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera victòria d’aquesta segona volta al derrotar a domicili al CB Mollerussa en un partit que va estar igualat de principi a fi.

EQUIP LOCAL CB MOLLERUSSA B
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT

DATA DEL PARTIT 10-02-2019   TERCERA CAT.

GONZALEZ SALCEDO, O

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera victòria d’aquesta segona volta al derrotar a domicili al CB Mollerussa en un partit que va estar igualat de principi a fi. Els visitants van sortit més concentrats a pista i van començar manant a l’electrònic 12-17 al primer quart. Els blanc-i-blau van endurir la defensa al segon període i gràcies a un bon inici van aconseguir capgirar el marcador. Els visitants però, no es van voler quedar enrere i es va arribar a la mitja part 26-29.

A la represa els de casa van sortir molt posats, amb una defensa molt intensa i castigant cada error que cometien els de Cappont. El quart va ser de 17-8 i s’arribava al darrer període 43-37 pels de casa.

En aquest punt, els de gris es van fer forts darrera, sense permetre segones opcions al rival. Amb 5 minuts el partit tornava a estar empatat a 45, i no es va decidir fins als final, moment en que els de casa van tenir dos triples per forçar la pròrroga que no van voler entrar.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.