JÚNIOR NIV. A. CB MOLLERUSSA BLANC 57/62 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar a domicili al CB Mollerussa en un partit que va estar igualat de principi a fi.

SALCEDO 17

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova victòria al derrotar a domicili al CB Mollerussa en un partit que va estar igualat de principi a fi. Durant el primer quart semblava que es visitants volien començar manant al marcador però cada vegada es trobaven una bona resposta dels locals.

Al segon quart els visitants van sortir adormits, perdent pilotes i permetent segones i terceres opcions al rival. Un fet que es va traduir en un parcial de 17-5 que feia que s’arribés a la mitja part 32-22.

A la represa els de Cappont es van ficar el mono de treball i van aconseguir un parcial 0-15 per remuntar el partit i arribar al darrer quart 38-41.

Amb el partit altre cop igualat, els de gris semblava que sentenciarien el partit als primers compassos del quart arribant a tenir 8 punts de diferència, però els urgellencs no es van conformar i es van arribar a col·locar un punt amunt durant l’últim minut de partit. Tot i això, 3 triples finals van donar la victòria als del barri de Cappont.